Reklamation

Garanti

Vi säljer alla produkter med ett (1) års garanti och tre (3) års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.

Transportskada

Ni som kund ansvarar för att det finns någon som tar emot och kvitterar varorna när leveransen utförs. Kunden ansvarar för att undersöka emballaget, notera eventuell emballageskada, räkna antal kolli samt se till att notering görs på fraktsedel/handscanner när chauffören är på plats.

Det är mycket viktigt att notering görs hos chauffören vid synlig transportskada. Detta för att kunna bli ersatt för eventuell skada på din produkt.

Anmälan om transportskada ska ske inom 3 dagar till Möblera Online, då vi måste anmäla skadan till vårt fraktbolag. I anmälan till oss bifogas bilder på emballaget samt skadan på varan innan montering. Spara emballaget vid ett reklamationsärende. Anmälan görs via vår e-postadress: kund@mobleraonline.se.

Reklamation

Det är viktigt att ni avemballerar och inspekterar era varor noggrant direkt efter mottagen leverans. Upptäcker ni ett fel på varan gör ni en reklamationsanmälan via vår e-postadress: kund@mobleraonline.se.

Anmälan ska ske så fort felet upptäcks. I anmälan ska en utförlig beskrivning av felet samt bilder bifogas. Spara emballage om en retur/utbyte skulle bli aktuellt.

Möblera Online står för returkostnaden vid reklamation om produkten blivit avhjälpt för samma fel tre gånger utan att Möblera Online har kunnat laga den, tillgodose kunden en fullgod produkt.